baby idag!!!!!!

Godmorgon!

Nu tänkte jag skriva ett inlägg. Min natt har verkligen inte vart skön alltså, inatt innan jag skulle gå & lägga mig så gick ja på toa å så märkte jag att ja hade fått urinvägsinfektion! Fan va jobbigt! Jag som inte haft det på flera år och jag har aldrig haft såhär jävla ont.
Någon som haft jobbig urinvägsinfektion?
Nu minns jag hur de känns.. eller inte så här. Men jag lyckades somna vid 4 tiden inatt med min älskade katt som somna på min mage, och jag vaknade klockan 8, så nu är jag jävligt trött :/

Ska till älsklingen senare idag. Så det kanske bli bättre med lite mys, han får mig alltid att må bra så de förvånar mig inte om det går över när jag är med han sen =)

Strax tänker jag duscha. För jag åker vid 14.50 typ, saknar min älskling så in i helvete!
Vi hörs mer innan jag åker eller ikväll.
PUSS&KRAM BITCHES.

Kvällsinlägg

Godkväll bloggen!

Nu tänkte jag skriva ett litet sent inlägg till mina läsare.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, mest umgåts med min kära pojkvän innan jag åkte hem idag, väldigt mysigt! Eller vi har alltid mysigt, men idag va det extra mysigt.
Det är typ det ända jag hittat på idag. Fast senare åkte jag då hem till min kära syster & familj, så vi har haft kul idag.

Nu ska jag ner och äta lite. Sen ska jag ta och sova, om det går utan älsklingen.... Ska träffa honom imorn igen, så det längtar jag till! Jag älskar Simon Svensson nu & föralltid! 1/7-09.   ♥♥

Puss & godnatt.


Mysvecka med älsklingen

Hej!

Nu har jag lite tid att skriva.
Jag sitter här med älsklingen, vi kom precis hem från pappa. Vi sov där inatt eftersom jag skulle träffa pappa lite och så skulle vi kolla på två filmer, filmerna vi såg hette 'Watchmen & Lucky number slevin', dom va faktiskt bra. Pappa har ju ett biorum så det blir ännu bättre (a)
Jag och älsklingen har haft jätte mysigt denna veckan, vi måste passa på att mysa nu eftersom han börjar skolan på måndag och jag på onsdag.. så vi kommer bara kunna träffas på helgerna =(

Kommentera på inlägget om älsklingens katamaran, han vill gärna ha någon kommentar ;d
Då blir han glad,haha.

MIN DATA HAR GÅTT SÖNDER HEMMA NÄR DE BLIXTRA UTE!!!! =(

Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska mysa i sängen, och sen ska vi kolla på film, fast efter maten.
Puss & kram.


jag älskar dig!!!! ♥

Katamaran :P

Hej!

Min kille håller på att bygga en katamaran med sin bästa vän och vill ha lite kritik vad ni tycker om den.
Här kommer lite bilder så kommentera och säg vad ni tycker.

Så här såg den ut innan målningen. Det är min killes kompis på bilden btw.


Så här blev det nu när den nästan är klar. Det är bara lite smågrejer kvar att göra säger han.
Fråga gärna om ni har några frågor så ska jag höra med han så får ni svar =D

Kram

Kissekatt idag =)

Hej bloggen!

Ursäkta dålig uppdatering, vart på dåligt humör ett tag nu och då har jag inte haft lust att skriva någonting.
Den här datan jag sitter vid nu stängde precis av sig, så får skriva ett snabbt inlägg så den inte stänger ner sig, haha.

Idag: Idag ska jag och älsklingen åka och hämta min kissekatt, 8 veckor är den idag! Så den kommer vara sjukt söt, såg den sist när den var 3 veckor gammal. Och redan då var den sjukt söt, och nu leker den säkert och sånt, ännu roligare. Men det som inte är kul är att kattungarnas mamma blev påkörd för några dagar sen, så vi vet inte hur det är med henne :/ men vi får hoppas det är bra, för hon va jätte snäll & jätte mysig. Så så ser min dag ut.

Imorgon: Imorgon kommer jag och baby vara ensama hemma hela kvällen, vi ska ju hem till honom sen. Men sent kommer vi vara där hoppas jag eftersom katten inte ska vara ensam så mycket första dagarna. Mamma och micke kommer ju hem på natten. Det vi också får hoppas är att Mysan och nya katten kommer överens, haha. Men Mysan är ju snäll så det kommer dom nog göra, eftersom nya katten är hane =)

Söndag:
Idag ska jag på dop med älsklingen och hans familj, känner inte dom som vi ska till, men jag lär nog göra det, hehe, lite nervöst är det. Men det blir nog inte så farligt. Sen efter det ska vi antagligen äta hemma hos dom, som man brukar göra efter ett dop (a)

Nu vet ni hur min helg ser ut! Hoppas er helg är lika kul & bra som min =)
Puss

Bloggen är igång igen .

Hej bloggen!

Börjar nog blogga igen, snart blir det väll mycket intressantare saker att skriva om, så då får man väll hoppas att man får fler läsare och fler kommentarer. I like it!
Iallafall, idag hade jag tänkt åka hem till mamma eftersom familjen ska till Skara sommarland imorgon, torsdag. Så det hade varit kul att följa med någonstans äntligen, kul att dom hittar på någonting! =)
Sen åker jag nog hem till baby på kvällen där, kan inte vara ifrån honom så länge! Så ska han ju bara jobba på fredag också & sen är han ledig 1 vecka, sen börjar han skolan =(
Så är det. Men sen på fredag så ska vi åka och hämta min lilla kissekatt! Har inte kommit på nåt bra pojknamn till honom än, Zorro har jag tänkt på, eftersom han är svart/grå. Får tänka lite till, haha har ju tills på fredag på mig.

Tycker det är synd att inte älsklingen kan följa med till Skara, han har ju aldrig varit där, skulle blivit så mycket roligare. Men är glad att Becca ska med iallafall! =)

Nu ska jag ut med Kajsa vovven och sen ska jag åka och handla med älsklingens mamma. Sen blir det nog hemväg!
Puss

RSS 2.0
Test