hos marcus

hääällu. nu sitter ja hos marcus, va precis med simon :)
eller ahh, han körde hem mig från marcus eftersom dom tog marcus bil.
fan va kul vi har haft idag asså, badat i havet haha, simon & marcus är fan helt cp, hahahah dom hoppa typ as högt! blev ju fan rädd att dom skulle skada sig eller nåt ;ooo
men som tur är gjorde dom inte de :)

sorry för dålig uppdatering, inte haft tillgång till internet, emelie sa att hennes inte funka å sånt, men ahh.. så nu sitter jag här, kommer nog inte skriva imorgon så ni vet..
men nu ska jag sova

puuuss

ännu mer bad

nu har jag vaknat & vi ska strax åka och bada =)
det blir hultasjön idag igen, jag älskar den sjön! gissar på att det var 16-17 grader i vattnet igår. 
just nu är det 32 grader i skuggan, lite konstigt men man får väll hoppas på det! 

som ni vet ska jag sova hos emelie hjärtat idag, och det blir nog massa bilder på bdb mer än här på bloggen. 
mitt namn på bilddagboken för er som kollar där är; c-arolinee . 
mycket lättare att lägga ut bilder där.

yes, snart är det måndag och då ska jag till kba! fan vad jag längtar :)
emelie och jag kommer ha bääääst, haha :D
min andra halva ♥
massa bad,

nu ska vi nog strax dra. så jag måste ner & fixa mig, så hörs vi ikväll. kolla in min bilddagbok! 
puuusss

skönt de va att bada =)

nu sitter jag här vid datan igen & ska lägga in lite bilder som vi tog :)
det var verkligen skönt att bada, det känns ännu varmare idag när vi bada än igår men det är bara för det är mindre sjö, och mycket reeenare, så jag tror det blir bad där imorrn igen. 


nu blir det inte mer bilder, mer kommer väll imorrn isåfall eftersom jag sover hos emelie hjärtat, haha.
och sen ska vi till kungsbacka på måndag, fan va kul de kommer va, haha :D

vi hörs mer imorrn! 
puuusss


hultasjön

haalllu. nu ska vi dra & bada i hultasjön, aldrig badat där så vi får se hur sjön är =)
det är typ bergkällevatten, så det är gaaanska rent faktiskt, sjön är typ omringad av berg så jag hoppas man kan hoppa från bergen, haha. 
det blir antagligen bilder senare i eftermiddag, om ni gillar att se mina bilder :)

yäyä, vi hörs senare! för nu ska vi åka, 

puuusss


kåsjön

häääy. nu skriver jag igen, har inte kunnat skriva idag (igår) eller ahh.. men nu skriver jag :)
idag började vi dagen med att åka till nödinge & köpa bikini till mig och syster då, bilder kommer, efter det stack vi då in på donken, så jävla gott asså, jag hade rabatt kort (valfri meny upp till 60 kr) , sjukt bra. becca hade ju också rabatt kort, så allt vi köpte ink mammas mat blev 58 kr! =)
yes, men sen åkte vi till kåsjön i partille & bada, fy fan va skönt de va! bilderna är på älsklingens mobil så jag orkar inte lägga in dom, ska bada imorgon också, söndag med kanske & på måndag, haha. så det blir mycket bad för mig :)
men man ska passa på nu medans det är varmt, för sverige kan ju aldrig vara varm mer än HÖGST två veckor! 


haha, vad gör jag här? ^^                           låg & stekte på studsmattan

lite brun man blivit, men är bikinin fin? :)        min mat, haha. jag kommer bli fetto :)



ja, detta va mina bilder för idag :)
skriver kanske lite mer imorgon. 

puuusssar


underbart väder

nu har jag precis vaknat & jag det är väldigt sent, haha. men somnade faktiskt vid 4.30 inatt, höll på att snacka med några kompisar ((: konstigt är att, jag är inte ett dugg trött faktiskt, de är konstigt? men det är ju bara bra. 

idag skulle ju min älskade kompis komma, men hon blev väll lite småsur för att jag inte möter henne i stan, men det är faktiskt svårt eftersom skolkortet funkar inte nu & min syster har mitt hundrakort, så det blir lite problem. mjaaa, får se hur det blir då, fattar inte att hon blev sur pga detta? men sånt är väll livet antar jag.. detta är kanske 2 gången på 5 år som vi bråkar, minns inga andra bråk faktiskt. så vi är väldigt bra vänner, barndomsvänner. 
men jaja, vill hon inte komma så börjar jag planera annat, vad ska jag göra? :)

så nu tänkte jag gå ner å ta fram något att äta, känner att magen börjar kurra, vet inte när jag åt sist, haha. har lust att käka på donken idag, men vet inte hur jag ska komma dit... så nu går jag ner och börjar med frukosten så skriver jag lite senare. 

puusssaaar 

090624

nu har min älskling åkt ifrån mig, jag som ville hålla honom kvar, nää men han ska faktiskt upp 8 eller nåt imorn , så jag får hålla kvar honom nån annangång då :)
vi kollade på en film som hette Picture this, någon som sätt den eller? den va faktiskt ganska bra, den är med ashley tisdale, så jävla bra skådespelare är hon! 
men nu sitter jag bara här och gör ingenting, så tänkte kolla lite på greys anatomy, jag älskar ju den serien totalt assåå ,
allt mitt godis är slut så jag är ju lite sur :/   haha, ja skoja lite, jag är inte sur men godis är ju så jävla gott! :)

om ni undrar vad jag gjort idag så har jag hunnit duscha, göra iordning mitt rum! det måste jag ju göra innan älsklingen kommer ju :)


ostädat eller städat? vad föredrar ni?

skriver mer imorrn. eller juste, jag ska vara med emma imorrn, men hinner nog skriva på morgonen. jag antar att sötnosen sover här, och då kan ni nog få en bild på oss ((:         
pusssar 


sunny sunny

heeey ,  nu har ja vaknat & jag inser att de är jävligt varmt här inne ..  har fan svettats som en gris ! haha ,
så jag ska snart byta om till nåt som inte är lika varmt som en ... t-shirt ?  :)
nu mer under dagen har ja ingenaning om va ja ska gö , gå ut å sola hade vart skönt faktiskt .
men först måste jag ta något gott att äta så jag blir mätt, man vill ju inte leka o steeeka i solen & så har man inte ätit nåt , jag blir skit lätt snurrig då och de är inte kul.  så det måste jag göra.

sen senare idag vetja inte vad ja ska hitta på , ingen kan köra mig till nåt badställe & älsklingen sommarjobbar. underbart väder att sommarjobba i va! Haha. stackars min älskling   ♥
ja har lust & åka ner o köpa en glass ,  ben & jerry kanske ? men vet inte om dom är goda ens ,  har hört mycke gott om dom glassarna, så kanske borde prova det . :)


morgonens sommarbild :)


gissa när ja vakna idag? 13.30 typp ? haha, lite sent kanske (:
men nu är jag uppe iallafall. men nu sticker jag härifrån , så skriver jag senare. 
ciao !

lite filmtime

Hej bloggen!

Inte skrivit så mycket idag men det kan bero på att det vart fint väder hela dagen & att jag som vanligt haft fullt upp. Tänkte fixa och ändra mig blogg nån dag. Men vet inte till vad? Vi får se då hur den ser ut :)

Nu har jag faktiskt ingenaning om vad jag kan hitta på. Kanske ska ta & kolla någon film eftersom alla är så OSOCIALA på msn då. Eller så ska jag ta och fixa min hårförlängning. Det är riktigt nice faktiskt, måste bara klippa mig först innan jag börjar använda det! Ni kanske kan få en bild, om det ens går att lägga in bilden än. Blogg.se, det är något konstigt, jag kan inte göra texten tjock och jag kan inte lägga in bilder.. Eller är det min data kanske? Vet ej. 


Yes, det gick! Såhär ser det ut, som ni ser är mitt hår tjockt & hårförlängningen smal :)


Nu drar jag mig härifrån! 
Vi hörs imorgon! Pussss ♥

SOLA, SOLA, SOLA

Nu har jag då kommit hem från min tandläkare, eller jag hade inte samma nu, utan en tjej. Nu är tandställningen bra igen som tur är :)
Hon slipade bort limmet från tanden, usch vad jag började rysa, haha & det luktade inte speciellt gott, BRÄNT! 
Så nu är det klart, nu ska jag inte dit föräns i September. Väldigt skönt det! 

Nu ska jag & syster ut och sola, vi måste ju göra oss bruna nu innan sommaren hinner komma ännu mer. Det ska vara minst 25 grader, tillome upp till 27 grader i TVÅ HELA VECKOR?! Det är ju helt perfekt ju! Sommaren börjar komma, wihooo. 
Nu är det bara bad som saknas, men mamma lovade att köra oss nånstans om vi ville bada & det är ju såklart vi ska. Lerum måste jag ju åka till, 16-18 grader i vattnet! Det är en sjö för er som undrar det :)

Nu drar vi oss ut mot studsmattan som vi ska sola på! 
Puss på er! ♥




HEJ

Nu drar jag till mölndal, vi hörs !!

Puss puss ♥

Nu blir det duschen med älskling

Hej!

Nu tänkte jag skriva att jag & älsklingen ska in och duscha. Tänkte ta en bild på oss två, men det har inte blivit någon. Så det får ni någon annan gång, om jag har lust att ta någon, haha.
Idag har jag och älskling inte gjort speciellt mycket, bara mysigt och pratat & så har vi kollat på lite filmer.. Godis & dricka och massa gott har det också blivit :) Jag är ju inte lite godissugen!!

Men nu hinner jag inte skriva mer. Så vi hörs imorgon när jag är hemma. Runt halv 3, 3 kanske.
Pussar & godnatt från mig och älskling ♥

Rosa outfit idaaag

Hej!

Nu tänker jag slänga in en liten outfit här. Sedan tänker jag äta upp mina riskakor & kolla på filmen jag ladda ner (Sweet Home Alabama). Någon som sätt den & kan säga om den är bra eller inte? :)




Rosa t-shirt - Gina Tricot
Rosa mjukisbyxor - Stadium
Rosa äppelstrumpor -




Jävla mensvärk

Idag vaknade jag runt 12, kunde inte sova för jag har fått sån jävla mensvärk nu. Vi får hoppas att den går bort när jag slutar med mina sockerpiller.. Ska fråga mamma om vi kan åka till affären så jag kan få köpt en tidning & lite gott godis :)
Jag är alltid så bäääst på att fjäska så vi får se, hon börjar jobba klockan 4, så jag hoppas hon har tid. 

Sen senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog bara ta det lungt och kanske kolla på någon film, mysa lite med mig själv & gotta mig också. Kan knappt gå för det känns som magen är jätte svullen & känns som jag har en bebis i magen? Jag tror aldrig jag har haft nån sån här mensvärk nångång.. 
Nej, usch. Nu slutar vi prata om äckelmens, jag blir bara äcklad av ordet & det blir säkert ni också. 

Imorgon ska jag vara hos min tandläkare klockan 13.30 eftersom min tandställning längst inne har lossnat. Själva grejen som sitter på tanden har gått av & järn tråden står åt alla håll.. Så den har börjat göra hål i min kind? Eller den skaver sönder min kind på insidan lixom.. Ni som inte har tandställning ska veta att det är en jävla smärta!

Men nu tänker jag fråga mamma om vi kan åka ner och köpa lite gott till mig, jag är ju så sockersugen!!! 
Så vi höres sen ♥

Går inte att lägga in bilder ...

Gud! Jag håller på att dampa över.. Det går inte att lägga in bilder på min cp data, så jag får ta & fixa det här imorgon faktiskt. För nu är jag jätte trött och ska gå och lägga mig. Inte hunnit kolla på film eller någonting, så nu blir det natten för mig. Så hörs vi imorgon! Hoppas ni vill se bilderna imorgon :)

Puss på er sötnosar! ♥

Snart blir det TV

Hej igen!

Nu kan jag uppdatera igen. Jag har som sagt haft fullt upp hela dagen, åkte en sväng till farbror Affes grav, hans namnsdag. Vila i frid älskade Alf Österberg ♥ Det är inte kul att se att sin farbror inte finns där längre, men det är ju 3 år sen han dog men det känns som för några veckor sen för mig. Så många gamla minnen! 
Nu orkar jag inte prata om detta så till annat.

Nu tänker jag kolla på antingen I taket lyser stjärnorna eller Greys Anatomy. Finns ju inget kul på tv just nu, inte vad jag såg här på datan iallafall. Så Becca kollar på den med mig :)
Ni kommer få några bilder från midsommaren som jag firade i Grundsund med min kära pappa & min pojkvän ((:
Inget blev som planerat men den blev jätte bra ändå! Great (y 

Nu skriver jag inget mer inlägg förutom bilderna som kommer. Puss & godnatt ♥

090621

Hej bloggen!

Nu ligger jag här i sängen med älsklingen eftersom vi inte orkat komma upp än. Vi ska snart upp & äta frukost för vi är jätte hungriga känner vi, haha.

Idag ska vi också åka och kolla på en katt som vi har beställt och tingat. Den är bara 3 veckor gammal, vi får den om 9 veckor, hoppas den är söt nu också, hehe. Det ska bli Beccas katt, så jag får väll en katt snart antar jag eftersom katten Simon som jag skulle få har inte kommit tillbaka än, han sprang bort för ca. 2 veckor sen eller nåt. Simon är snart 1,5 år och jag vill gärna ha en egen liten katt som jag har med mig när jag flyttar hemifrån om ett tag.. Så, vi får väll se.

Jag har tappat väldigt mycket besökare nu när jag inte har skrivit och det är ju inte så kul. Men nu har jag ju börjat skriva igen, så nu hoppas jag det går åt rätt håll :)

Men kan inte skriva mer nu på dagen eftersom det tror jag inte jag hinner. Vi hörs väll ikväll. Puss ♥

Nu blir det läggdags

Nu tänker jag säga att det är läggdags för min del. Ska upp klockan 9 imorgon, inte speciellt skönt, men det är ju faktiskt midsommar imorgon som nog dom flesta vet! (aa)
Vart tänker ni fira er midsommar någonstans?


Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kom till pappa runt 17 tiden & väntade på älsklingen som kom klockan 19nångång. Kollat på två filmer; Chihuahuan från Beverly hills & Wild Child, dom var hyfsat bra faktiskt!
Nu tänker jag faktiskt dra mig härifrån men jag tänkte först säga att det blir mer och mer besökare till min blogg, det är väldigt kul att folk gillar att läsa min blogg, plus att jag har fått mycket mycket mer kommentarer. Men som sagt, jag kommer inte kunna skriva så mycket i helgen eftersom det inte finns någon data. Men då blir det mobilinlägg någongång under dagen. Kommer ha fullt upp imorgon med älsklingen! Hihihiih..



Bild på mig & älsklingen alldeles nyss!  :)



Puss & godnatt, vi hörs nångång ♥

Pappa idag

Hej! 

Vaknade för ca. 1 timma sen, försökte äta upp en macka & det gjorde inte så speciellt ont, så jag satte mig framför tv:n och kollade lite. Så nu måste jag fixa mig eftersom jag ska till pappa sen, det går ingen buss dit så mamma får väll antagligen köra oss till Bohus, så får pappa hämta upp oss där. Jävla skit att aldrig bussarna går! 

Just nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Ska nog ta att kolla Bilddagboken lite, och sen ska jag fixa mig & packa och efter det ska jag nog kolla lite på Greys Anatomy om jag hinner. Fast jag har ju lovat syster att fixa hennes blogg, vi måste göra en ny till henne eftersom det inte går att skriva några kommentarer till henne. Det går säkert att fixa utan att behöva göra en ny, men vi vet inte hur? Blir nog enklast att göra om.. 

Jag tror inte jag kommer kunna skriva i helgen eftersom dom inte har någon data. Gamla människor är dom så jag tror inte dom använder så mycket data, haha. Så antingen får jag mobilblogga nåt inlägg om dagen eller så kommer bilder efter helgen. Men skriver sista inlägget imorgon på morgonen antar jag.

Puss ♥

Wallander - Skulden

Hej igen!

Nu har jag precis kollat klart på Wallander, fy fan va bra film! Rekomenderas för den som gillar mycket saker i taget :)
5 av 5 får den faktiskt! Super bra. Men den var lite svår att förstå i början, men i slutet visade dom allting som man inte förstått. Becca berätta ju slutet för mig & det var ju lite surt eftersom jag hatar att veta slutet innan man ens börjat kolla på filmen. Men den var helt okej.

Till annat då. Jag skulle fixa min header & det ska jag göra alldeles strax. Måste bara hitta en bild & byta ut till en annan bild om ni förstår? Ni kommer få se sen när det är klart :)

Jag skulle egentligen till bup imorgon bitti klockan 10, men det funkar inte eftersom det inte går någon buss vid just den tiden. Så mamma avbokar den så får jag åka tillbaka till bup efter sommaren, gud så skönt! 
Och så tänkte jag också säga att jag är jätte glad idag eftersom mina besökare har slagit rekord :D 
26 läsare bara idag! Och fler hoppas jag det blir, vid 18 tiden hade jag 11 läsare & för ca. 2 timmar sen 26 stycken! Är jätte glad om folk fortsätter läsa min blogg & börjar kommentera lite mer. Så kan ni gärna säga till om jag ska börja skriva om någonting annat än bara min vardag. Kanske börja lägga in på massa kläder? Saker jag önskar mig & ska köpa? 
Vill ju att min blogg ska bli så bra som möjligt. Kolla Kenza, jag älskar hennes blogg. Hon är verkligen en söt tjej & en fantastisk blogg. Det finns fler. T.ex www.JenniferMalmqvist.blogg.se som jag alltid läser.. www.mestelsa.blogg.se, www.carolineanette.blogg.se, finns massa bra bloggar att läsa! Rekomenderar er att läsa dom bloggar som jag skrev upp nyss :)

Nu ska min header fixas så vi hörs imorgon! Godnatt ♥

Outfit

Nu är mina nudlar strax klara & ska snart äta. Men jag har ju lovat en outfit..
Här kommer den ((:





Blå top - H&M
Vita shorts - H&M


Nudlar & äppeljuice är det godaste som finns!

 

Tänkte bara säga att bilden till vänster i min header kommer jag ändra till en på mig & älsklingen, vi får väll se hur det ser ut! Nu skriver jag inte mer föräns ikväll, ska ju ändra headern då. Puss

Cp internet

Hej bloggen!

Tänkte skriva imorse. Men det kom aldrig fram, mitt internet har börjat bli så knas. Tänkte också lägga upp en outfit, så det kommer väll med här också, OM DET FUNKAR. 
Blir så sur när man skrivit hur många rader som helst & så försvinner allting.. Har det hänt så för er också nångång? 

Jaja, medans det inte funkade så kollade jag ett avsnitt av Grey's Anatomy som jag inte orkade igår kväll. Ska nog kolla lite fler nu medans jag laddar ner filmer :)

Nya Wallander - Skulden
I taket lyser stjärnorna (redan sätt, men den är sjukt bra)
Wild Child (hoppas den börjar ladda snart)

Och så hoppas jag att Micke kommer hem snart så han kan göra mat, jag får ju ingen mat på dagarna nu när dom jobbar! För Micke kommer ALLTID hem runt 7-8 typ & mamma jobbar oftast kvällar nu. Kommer han inte hem snart så gör jag faktiskt nudlar :)
Super gott! 

Jag provade att lägga in en bild nu. Men tyvärr så funkar det inte, så nu medans jag går ner & gör nudlar så sätter jag på laptopen. Så där kan jag nog lägga in en bild :) Men det får bli i ett nytt inlägg!
Puss sålänge! 




Säger nog godnatt nu

Nu har jag inte bloggat på en stund. Tänkte också tillägga att jag spelade inget Sims eftersom jag inte hittade mitt hus? Någon som kan berätta det nu när jag väl pratar om det? Well, hittar väll det förr eller senare.
Förästen, ni fick en bild på mig förut som jag "bjöd" på & det var den första och sista i think. För den blev värdelös, haha.

Tänkte kollat lite film. Men det tror jag inte att jag orkar, så jag går nog ner och fixar mig & sedan blir det sängen för min del.
Så sov så gott för er som ska sova nu eller senare eller nånting. Ska hem till älsklingen imorgon på eftermiddagen, så tror inte jag skriver där borta, eller kanske (så kanske jag överraskar er med att bjuda på en bild på oss två), haha.
Vi hörs imorgon när jag vaknat!


Pussar ♥

Ibland måste man bjuda på sig själv

Ibland måste man ju nästan bjuda på sig själv & det gör jag med detta kort, haha.


Skriver mer senare för jag ska spela sims 3 nu, kolla om det är kul, haha. Så vi hörs sen! Puss

sverige - vitryssland

Glömde av att Sverige mötte Vitryssland idag! Och jag kunde inte sluta titta när jag väl satte på 4an. 
5-1 blev resultatet för Sverige!!!!!

Bilden var inte från denna match.


Måste bara tilläga en sak. Min låtsas pappas dotter Monika, hon är ju med barn. Vattnet gick nyss kom han upp & sa! Fan va kul det måste vara för henne :)
Jag vet inte om jag tror på pojke eller flicka, men dom säger att det blir en pojke. Så vi får hoppas! 
Hoppas det går bra för dig Monika! ♥

Ny header

Nu har jag fixat min header igen & jag blev faktiskt riktigt nöjd! Brukar inte vara nöjd med det jag fixar, men detta blev väldigt bra. Men nu måste jag dra mig ifrån datan eftersom mitt program börjat Jerry Springer, världens töntigaste serie, men jag vill se när folken gör bort sig! Haha. Om ni inte vet vad det är så sätt på tv400 om ni har den. 

Om ni har några andra idéer om förändringar i min blogg, skriv då gärna en kommentar! :)
Här kommer iallafall en bild.

Jerry Springer

Nu drar jag mig & kollar tv.  Puss

Bara regn hela sommaren

Vet ni vad man kan börja kalla Göteborg för? BLÖTEBORG. Så sant så ((:



Förut var det skinande sol & 18 grader varmt. Sen började det hagla? Riktigt Sverige-Väder!

Lite bilder från igår

Jag 
Malin, Becca, Jessi
Kebabtallrik, mums.
Kära Göteborg!
Såhär blev blev hon på ryggen
Inte nog med det, det rann ner på magen, haha
Becca - Klubba
Jag - Bägare med två kulor
Jessica - Strut med strussel
Malin - Barnbägare, haha


Nu är tyvärr bilderna slut. Mer kommer nästa gång! 

...

Hej!

Sitter nu här ensam hemma hos älsklingen. Väntar på att tiden ska gå, men jag passar på att äta en god pirog först med min GODA tandvärk (:
Det är så jääävla jobbigt att ha det, usch. Men det går nog över snart!
Eriks bror kommer väll hit snart, jag som tycker det är så skönt att vara ensam.. Men det är ju han som bor här, haha.

Som ni vet ska jag ju till Liseberg idag. Jessica, Malin, Becca & jag, vi kommer ha bäst! Lovar att bilder kommer sen ♥

Måste kila nu. Vi hörs ikväll! Puss

Dålig uppdatering ,

Hej!

Har inte kunnat skriva så mycket, eller jag har itne haft lust. Så igår skrev jag bara från mobilen för jag orkade inte sätta mig framför datan.. kollade på tv typ hela dagen. Är ju förskyld & sjuk, så då ska man slappa. Men uppdateringen ska bli bättre.

Men strax ska jag dra till min älskling, fick tjatat hem han. Han var ju uppe i husvagnen, och jag saknar ju honom. Men iallafall, dit ska jag ikväll & ska sova där tills imorgon. Ska till liseberg imorgon också, kanske inte så smart med min förskylning kanske? Men jag har ju ingenting att göra annars. 

På torsdag är det ju midsommar, och då ska älsklingen följa med mig till Karins föräldrar sommarställe. Det blir mys, BAD såklart & sol hoppas vi, det måste ju bli sol på midsommar! Juste, vi ska tälta tillsammans också! Det LÄR bli mys asså. Så nu vet ni vad jag ska göra i Midsommar. Det ligger i Lysekil! 

Puss på er! Måste dra ♥

The city

Vet ni hur skönt det är att vara ensam imellanåt? Då kan man mysa med sig själv, som jag gör just nu ((: Chips, cola & såklart serien "the city", likadan serie som the hills. Samma skådespelare med, ny serie tror jag. Och jag är så fast vid denna serie, kollat på den hela dagen och försökt äta chips, mina tänder är ju så borta att dom gör ont, tandställningen spänner ju. Det är inte skönt kan ja säga! Men just nu känns det ingenting :) Ska dra mig nu, mobilbloggar eftersom ja är vardagsrummet. Vi hörs puss

Jerry Springer, snart Talang

Just nu kollar jag på Jerry Springer, dom är ju helt sjuka i det programmet. Haha
Fast nu är det paus, så tänkte gå ner och hämta nåt gott. Jag har ju fått tandställning idag, så det är JÄVLIGT ömt på min tänder.. Kan inte äta eller nånting & jag känner att mina tänder redan börjat flytta sig, så det känns skönt. Det känns inte skönt att det gör ont, men att dom flyttar sig, Höhö

Så nu måste jag gå ner & snabba mig. Kräm blir det nog ((: 
Puss

23;19

Godnatt nu ska jag sova hade jag tänkt. Ska ju upp 07.45 imorgon eftersom jag ska till tandläkaren i stan. Ska äntligen få min tandställning, men jag TROR inte att det kommer passa på mig, ärligt. Jag vet inte vem jag kommer se ut som? Och jag tänker säga förlåt för jag alltid lovar outfit, ska inte lova det mer. Utan när jag lägger in outfit, då skriver jag det under bilden. Men jag kan lova er att imorgon kommer "gårdagens" bilder. 
Förästen, jag har fått halsfluss! Det är en bra början på sommarlovet va???? Gör så sjukt ont i halsen, kan knappt svälja eller någonting. Men jaja, får väll börja käka tabletter & antibiotika.

Men nu drar jag mig till sängs. Pussar ♥

Sitter nu på bussen påväg hem

Hej bloggen. Sitter nu på bussen påväg hem med syster, vi va nyss hos min älskade pojk. Tänkte också berätta att varför ja mobilBloggar nu är för att ja skulle visa becca :) brukar inte göra det annars. Men skriver mer på datan sen. Puss

Bup & sen liseberg med syster

Hej bloggen!

Idag ska jag då till BUP & prata lite, syster följer med. Känns som ett skönt skydd, att kunna ha henne i min närhet. 
Hon finns alltid för mig och det älskar jag, skulle aldrig vilja byta ut någon mot dig. ♥

Men efter BUP åker vi direkt till Liseberg då. Vi ska försöka åka allt idag, Höhö. Syster ska köpa guldpass, så henne blir det att åka många gånger med. Bilder kommer sen! 

Tänkte bara berätta en annan hemsk sak. Ni har väll läst om tjejen Therese Johansson Rojo? Mamma hade läst om henne i tidningen & dom idioterna som mördade henne hade planerat mordet i flera veckor. Vilka sjuka folk det finns! Therese verkade vara en helt sjukt underbar tjej som tänkte på framtiden, mode, verkligen på sina kompis och allting. Förstår inte hur hennes såkallade "kompisar" eller va det nu va kunde göra så för en svartsjuke sak? Herregud. Vila i frid Therese. 
Hoppas du har det bra där du är!

Måste dra mig nu. Puss ♥


Idag är det sommarlov!

Hej bloggen!

Idag är det då sommarlov, men inte än. Vi börjar inte föräns 09.30, och ska fixa och sånt i skolan. Gissa när vi ska ha skolavslutning? 17.00? Är inte det typ lite sent.. Man hinner ju frysa på kvällen om man ska ha klänning lixom. Men jag får väll ta min kofta då, som inte var planerat. 
Men nu måste jag gå härifrån. Ska fixa några saker innan bussen går! 

Så puss sålänge. En outfit kanske kommer senare ikväll efter avslutningen. 

Skolavslutning imorgon!

Godnatt bloggen!

Nu går jag & lägger mig. Lovade egentligen mig själv att sova runt 22 tiden, men såklart inte. Men nu innan 22.15 måste jag sova, mitt hår måste torka också eftersom jag precis duschat. Imorgon är det ju skolavslutning! Fan va skönt. Så detta lilla inlägg tänkte jag skriva innan jag sover. Lägger in en outfit på skolavslutningskläderna imorgon!

Puss & sov gott alla! ♥

Outfit 090509

Tjocktröja - Carlings
Kofta - H&M
Randigt linne - H&M
Jeans - Gina Tricot

Skola

Godmorgon!

Har precis vaknat & tänker göra iordning mig nu inför skolan. Får inte glömma påse, mina nycklar och såklart inte mina cigg då. Äntligen får jag träffa Emelie som jag inte gjort på ett tag, vi hade ju bråkat.. Men nu är det glömt. Jag hade hoppats på att aldrig börja bråka med henne men, det är ingenting man kan bestämma. Så jag träffar henne idag iallafall :)
Så nu måste jag käka & fixa iordning mig som jag nyss skrev. Så ha en fortsatt trevlig dag allihop så kommer snart en outfit också!

Puss

PLANER

Godnatt!

Tänkte bara säga att jag har planerat min vecka nu. Brukar inte gilla att planera eftersom allt då går fel. Men nu ser den alltså ut såhär;

Måndag (idag): Sjuk

Tisdag: Åka till skolan & lämna in nycklar och grejor & såklart träffa Emelie. Senare efter skolan drar jag in till stan och möter älsklingen och ska samtidigt lämna Fridas 53 kronor, eftersom hon inte kan bjuda på 3 enkla kronor.

Onsdag: Skolavslutning.

Torsdag: Becca får antagligen sitt guldpass & jag ska träffa älsklingen en stund.

Fredag: Säga hejdå till älskling eftersom vi inte kommer träffas på hela helgen. Får ju inte åka med och fira hans mormors 80-års dag, men det var jag ganska beredd på också :)

Lördag: Åka till liseberg eller nåt

Söndag: Åka till liseberg idag också kanske

Så ser min vecka ut. Så nu ska jag gå och lägga mig. Förlåt för ingen outfit men jag har inte orkar bestämma kläder idag ens, bara gått runt med myskläder hela dagen!

Puss & godnatt! 

090608

Godmorgon bloggen!

Vakna för en stund sen och jag tänker berätta för er att The sims 3 funkar inte, men jag ska försöka lösa det snart. Älsklingen ska ringa mig och förklara hur man gör :)
För jag är så trög, så jag fattar iiiiingenting. Så hoppas det löser sig! Ska nog gå & lägga mig en stund sen om det blir fixat. Det var det jag tänkte berätta. Så nu senare på dagen har jag ingenaning vad jag ska hitta på.. Funderar på att sticka hemifrån en stund, jag och mamma bråkar hela tiden. Vi har bråkat ända sen igår när hon hämtade mig hos pappa. Vi har börjat bråka hela tiden, varje dag.. Om jag ska vara ärlig så känns det som vi kommer tappa kontakten när jag blir större eller så är det bara såna här tonårsfasoner som pågår. Har ingenaning? Min kusin hade/har samma med sin men dom älskar varandra ändå. Men jag och mamma lixom, jag vet inte.. Just nu hatar vi varandra. Igår sa hon; Jag kommer aldrig mer göra någonting för dig, fan vad jag är trött på dig! Åk härifrån och massa grejer. Och det svider ju i hjärtat och höra så av sin förebild lixom. Så jag vet inte vad jag ska hitta på. Hoppas Becca kommer så fort som möjligt, men mamma ska ändå åka och träna snart. SKÖNT! Så lite ensam blir jag. 

Lovat er en outfit. Och den kommer om en liten stund, måste fixa Sims och sen ta på mig kläder. Puss

Installerar The sims 3 & säger godnatt.

Nu ska jag krypa ner i sängen medans mitt The sims 3 laddar inatt! Hoppas då att det funkar helt imorgon. Becca vill gärna vara med mig när vi börjar spela, hon blir så avis om jag börjar spela själv :) 
Men jag får väll installera klart imorgon innan hon kommer & börja spela när hon är här. 

Nu tänker jag sova. Puss & godnatt säger jag också. Outfit kommer imorgon om jag kommer ihåg! ♥

The sims 3

Nu är jag tillbaka till skrivandet lite. Jag håller på att ladda ner The sims 3 just nu & det ska bli väldigt kul att spela om det funkar (:
Älsklingen sitter också här brevid mig och ska snart åka hem :( jag kommer ju sakna honom, vi ska ju inte ses i helgen heller. Han ska fira sin mormors 80-års dag :)  får väll hoppas att det blir kul. 
Jag har inte bestämt någonting än, men jag hoppas Becca får sitt guldpass i veckan så vi kan åka in i helgen och göra något kul. Kanske bjuda med nån kompis också? Nu vet ni lite om min helg också. 

Skriver senare ikväll och säger om The sims funkar.. Om den då laddat klart.
Puss

12;53

Hej!

Nu har jag precis väckt älsklingen, han har sovit ganska länge idag fast det var nog bara jag som blev väckt tidigt idag.
Så strax är mamma här, pappa kan ju inte köra oss till Bohus, så mamma får åka ÄNDA upp hit till pappa, han är så snäll!
Men iallafall, när vi kommer till mamma så måste vi hjälpa till att klippa gräsmattan & fixa mitt rum. Det är något som måste fixas idag. 
Nu måste jag bara fixa till mig och sen åka. Så nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Puss 


Mobilinlägg

Hej bloggen! Har precis hittat ett sätt där jag kan skriva inlägg från mobilen hit till bloggen, bra va! Får hoppas att de går också :) Inte hunnit skriva nånting idag, inte orkat. Men nu skriver jag ett kort inlägg här. Det är ju Sveriges nationaldag idag, 6 juni. Inte gjort så mycke, eftersom det inte heller är så varmt. Men nu ligger jag iallafall här med min sötnos & myser :) så nu kan jag inte skriva så mycket mer. Puss, vi hörs!

Snart pappa

Hej! 

Hann tyvärr inte kolla på någon film idag med mamma, eftersom jag trodde att jag skulle ta den tidiga bussen. Så vi drar om 5 min eftersom jag och Becca ska till pappa, bussen går halv. Så jag hinner bara skriva några ord nu, snabbt.
Älsklingen möter mig och syster i Bohus centrum, så åker vi till Eriksdal, pappa hämtar oss där! Väldigt snällt, för det är inte ALLTID han orkar. 
Oj, nu måste jag sticka! Uppdaterar nog ikväll. Tar med mig några filmer & kollar hos pappa.
Och glöm inte Talang ikväll! Puss

Film med mamma

Hej bloggen!

Har nu kommit hem från älsklingen & ska börja glo på film med mamma :)
Mamma vill helst se en komedi, så det blir väll det då. 
Förästen, jag drog ut två tänder idag som ni vet. Det gjorde väll inte så jätte ont och jag var inte lika nervös som sist. Men det tandläkaren gjorde för misstag idag är inte bra! Han gjorde tanden brevid lös också, är det så bra? Nej. Så vi får väll se hur det blir. Men han har nog bara kommit åt den när han skulle dra ut andra tanden med tång. 
Senare kommer en outfit om ni vill ha det. 
Fast nu innan jag drar mig ska jag kolla lite bloggar. Senare drar jag också till pappa!

Vi hörs nog senare men om jag inte orkar blogga nu i helgen så blir det väll på söndag kväll. Puss

SEN OUTFIT


- Kortarmad Kofta - H&M
- Vit/Blå Randigt Linne - H&M
- Ljusa Jeans - Gina Tricot




23;02

Godnatt! 

Nu har jag precis duschat klart & väntar på att mitt hår ska självtorka, håret känns så äckligt när man blåser det, usch!
Så det får torka av sig självt. Skönt det med. Men jag är ganska trött faktiskt, så jag ska snart krypa ner i min efterlängtade säng och mysa med mig själv. Men först tänkte jag berätta att jag ska upp 6 imorrn bitti, fan va kul! Kommer jag ens orka gå upp? Nä, men jag måste.. bussen går ju 06.49 eller något. Måste hinna äta, sminka mig, platta håret och allt shit. 
Så stackars mig tycker jag. 

Men en sak till som jag tänkte berätta. Min moster och hennes dotter har en söt & dunder mysig katt som heter Simon. Dom kan tyvärr inte ha kvar den, så vi ska överta Simon! Vet ni hur glad jag är? Älskar den katten & Mysan kommer ju älska honom också. Hane & hona, hi-hi undra va dom ska hitta på! Nä men båda är kastrerade och så. Men kattungar vill jag ju såklart ha :( 
Men inte Micke. Tråkigt, så så är det. 
Jag älskar katter som ni kanske har märkt. Vi hämtar honom om 1 vecka! :)

Om ni vill ha lite bilder från idag så kommer det här;


Min finaste Emma ♥

Kebabpizza, någon mer som älskar det?

Såklart måste man äta glass också. Glass med topping & McFlurry, muuums.

Haha, emma va tvungen att hålla långt ner på ciggen för den var nästan av! 

emma, jag älskar dig syster.

Hos Emma

Är hemma hos Emma nu, eller jag har varit här en stund. När hon kom till stan så gick vi och åt Pizza, väldigt gott (bilder kommer) fast där kommer jag inte äta mer och sen gick vi och tog en glass, McFlurry och glass med topping, bilder på det kommer också, kan inte lägga in det nu eftersom jag inte har nån sladd. Och sedan skulle vi fråga några om cigg, och då gick vi fram till en som kom från Jamaica, dom är ju hur snälla som helst, vi satt och snackade med honom i 40 min, tiden gick väldigt fort! Men han va snäll och brydde sig om oss så han köpte inte ut fast han pratade Engelska också väldigt kul haha, men han ville se om vi kunde få andra att köpa ut osv, och tillslut hörde en kille oss och gav oss en varsin, haha snällt. Men vi hade ingen tändare, så vi fick köpa det (:
Vi fick skrattat ganska mycket idag iallafall, haha. Men sen rökte vi upp dom och stack hem till Emma. Så nu sitter jag här vid datorn, vi har spelat lite Guitar Hero.
Nu har jag ingenting mer att skriva. Eller jo, att jag ska dra hem vid 18.52, så jag är väll hemma vid halv 9.

Nu drar jag mig, så skriver jag mer och lägger ut bild på min outfit och dagen! Puss ♥


'PUSS

Idag ska jag hem till min sötaste Emma, som jag inte träffat på ett tag! Så nu måste jag fixa mig snabbt. 
Tänkte sova hos Emma inatt, men gick tyvärr inte eftersom min jävla tandläkare ändrade tid! Ska ju dit och dra ut yttligare två tänder imorrn. 7.40 ska jag vara där, innan var det 14.00 och det hade varit en perfekt tid! Men måste ändå till Emmas skola imorrn, måste prata med hennes lärare. Så dra till Partille blire imorgon. Kul! :)
Så vår dag blev inte som planerat, men vi måste ses snart igen ändå & då hoppas jag att ja kan sova över hos henne eller tvärtom. Så hinner bara träffa henne några timmar idag, måste väll åka från henne runt halv 8, 8 tiden kanske. Kan inte åka försent, måste kolla när bussarna går också.

Men som ni kanske vet ska jag ju till pappa imorrn så jag måste ha med mig en fullpackad väska. Får hoppas det blir varmt till helgen så man kanske kan bada, kunde ju inte göra det nu i veckan när det var som varmast. Ångrar nästan att jag inte tog ett första dopp! Men så äre. Så nu vet ni även hur min helg ser ut. 

Sticka måste jag göra nu, yepp. Annars missar jag bussen. Så kyss på er sålänge! Uppdaterar kanske hos Emma sen & ni kanske kan få en bild på oss också ♥


BUP & Café Blå

Hej bloggen!

Hinner blogga nu på morgonen. Idag väckte Becca mig halv 8, hon skulle till tandläkaren & jag till BUP.  Samma tid, 08.30 då. Så vi åkte ju när klockan var 08.20, smarta som vi tjejer är? Alltid ute i sista sekund, men vi kom inte försent. 
Så pratade jag och mamma med (psykopaten) som jag kallar psykologerna för i typ 45 min.. det känns inte bra att prata om det som har hänt! 
Men nu orkar jag inte prata om BUP, utan efter det gick vi och åt på Café Blå (kommer bilder). Väldigt gott, ni kan få se på bilden vad jag tog där. Det är väldigt mysigt på det Cafét asså, för er som bor i Ale, ät där säger jag bara! Väldigt snälla dom som jobbar där också. Det kommer lite fler bilder också, för er som vill se.
Nu tänker jag inte skriva mer, utan det kommer bilder!


Jag är snygg! 


Café Blå!

Kladdkaka & Cola, mums!

Söta mamma äter nyttigt!

090602

Sent kvällsinlägg!

Förlåt för ännu en dålig uppdatering! Men jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga idag, folk har ju slutat läsa min blogg också, så det är ju inte heller så kul. 
Men jag måste bli bättre på detta. Men då vill jag att folk ska läsa och kommentera också! 

Men till min dag. Idag har jag inte hittat på NÅGONTING, bara suttit inne och spelat hela dagen sen 9 imorse tills nu. Fattar inte hur jag kan tycka det är kul? Men så har min roliiiiga dag sätt ut iallafall. Någon annan som har haft det roligare än mig?
Men nu tänker jag berätta för er hur min dag ser ut imorgon.

Klockan 08.30 ska jag vara på BUP, skit helvete sak! Redan varit där 3-4 gånger. Men ja, så där får man väll snacka en hel del med psykopaterna! Dom förstör ju bara ens liv, det är rena helvetet. Dom satte in mig på ett satans hem förra året! Där tror dom att dom får mig att må bättre va? Knappast. Men så dit ska jag och mamma imorn då. Och efter det ska vi kolla om våra kläder (paket) har kommit. Vi beställde ju massa kläder från H&M förra veckan, sjukt söta sommarkläder finns där!
Så det ska vi också kolla.
Nu måste jag göra er besvikna IGEN. Jag hinner tyvärr inte blogga imorgon så mycket, kanske mot kvällen som idag. 
Eftersom nu är det plugg som gäller. Måste lämnas in på fredag & då får jag hoppas skolan är öppen på fredag lite senare.

Ska till Emma älskling på torsdag, så sover jag hos henne till på fredag eftersom hon först ska till skolan och grejer (hon slutar tidigt) och för att jag ska prata om att få börja i hennes skola. Sjukt bra blir det om jag börjar där! Min bästabästabästa barndomskompis & vi är ju bästabästa bästisar fortfarande! Ställer alltid upp för mig & jag tror vi har bråkat 2-3 gånger sen vi va små skitar :)
Äkta vänskap är det! Jag älskar henne mest. Emma Högqvist! ♥
Så det blir nog bra. Ska fjäska lite för hennes lärare så vi kanske kommer in i samma klass! 
Men nu ska jag sluta tjata. Så ser min vecka ut tills fredag då. 

Puss & godnatt!

natti natti

Nu är det natti natti som gäller för mig. Jag är sjukt trött & orkar verkligen inte hålla mig vaken längre.
Varm dag, illamående, dåligt med mat och dricka. Inte bra för min kropp! Men det är nog inte bra för någons kropp att inte dricka mycket vatten när det har varit en varm sommardag som denna! Jag säger bara. Drick mycket vatten när det är som varmast, annars blir du yr och snurrig & mår illa som jag gjort idag! Inte ätit någonting på hela dagen heller. Men jag är väldigt smart som ni kanske märkt? :}
Men jag tycker jag är väldigt smart nu när jag säger att ja ska sova tidigt. Så nu säger jag puss och godnatt! 

Vi hörs imorgon! ♥

Träningsoutfit & dagens outfit.

         
          Träningsoutfit.                       Dagensoutfit.                                                

090601

Idag är det första juni och det är en väldigt bra början på månaden! 30 grader varmt, väldigt skönt!
Och jag har också hunnit gå en morgonpromenad med mamma & hunnit sola.
Fast vi gick bara 25 min på promenaden, det är alldeles för varmt att gå idag kände jag!

Och nu har jag ingenting att göra. Ska nog spela lite, och nu fick jag reda på att Becca och hennes kompisar skulle bara i Sjövallen. Har jag lust att hänga med? Ja, faktiskt. Men vet inte när dom ska åka.
Har verkligen lust att bada idag, för imorgon ska det inte vara någon sol men varmt och på onsdag ska de bli regn och 10 grader, så man får verkligen passa på.

Nu sliter jag mig från bloggen en stund. Och jag har lovat er en outfit. Den kommer strax!
Puss


RSS 2.0
Test